Gouden Boek voorHanneke de Zoete

15 juni 2022

75.000 exemplaren verkocht van De Zoete Zusjes zoeken een schat

Hoera! De Zoete Zusjes zoeken een schat van Hanneke de Zoete is bekroond met een Gouden Boek. Van het boek werden sinds het verschijnen in 2020 meer dan 75.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de gouden status binnen het genre kinderboeken.

Schrijver Hanneke de Zoete werd door de CPNB (Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek) en Kosmos Uitgevers verrast met de unieke oorkonde. De overhandiging vond plaats in Boekhandel Boek en Buro in Hannekes woonplaats Ede.

Je kent Hanneke misschien ook wel van Youtube. Samen met haar dochters Saar en Janna, die je natuurlijk kent als de Zoete Zusjes, maakt ze superleuke video’s. En daarnaast heeft inmiddels ook een heleboel boeken over de Zoete Zusjes geschreven. Ze won al eerder een prijs met De Zoete Zusjes zoeken een schat, namelijk de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. Met De Zoete Zusjes moppenboek veroverde Hanneke in maart 2022 voor het eerst de nummer 1-positie in De Bestseller 60.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl