Supergaaf! WinnaarKinderjury 2021

23 juni 2021

Hoera! Ons boek ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat‘ heeft de prijs van de Kinderjury voor het allerleukste boek gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. Dat vinden we supergaaf!

Heel erg bedankt dat jullie op ons hebben gestemd en dat jullie zo van het boek genieten, want daar doen we het voor! We hebben het boek met heel veel liefde geschreven, maar dat het nu bekroond wordt met deze prachtige prijs is zo onwerkelijk. En voor alle leesfans: Er komen nog heel veel leuke Zoete Zusjes avonturen aan!

De Kinderjury is de lezersprijs van de Kinderboekenweek en is de enige prijs voor kinderboeken die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. Zowel online als via post hebben ook dit jaar weer duizenden kinderen gestemd op hun favoriete leesboek. In de categorie 10 t/m 12 jaar won ‘Het leven van een loser: Totaal gesloopt’ van Jeff Kinney.

Het eerste(voor)leesboek van de Zoete Zusjes is een vrolijk boek met veel humor voor avontuurlijke kinderen. Het boek is al een schat op zich: gebonden, geïllustreerd door Iris Boter, met glitters op het omslag. Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. 


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl