Kinderjury

Hoera! Dankzij al jullie stemmen stonden wij met ons boek De Zoete Zusjes helpen de natuur in de top 3 van de Kinderjury 2023. Dat betekent dat jullie het één van de beste kinderboeken in de categorie 6 t/m 9 jaar vonden. Dat is super gaaf!

De winnaar is inmiddels ook bekend, wij feliciteren Rutger, Thomas en Paco van harte met de winst!

Heel erg bedankt voor je stem!

Veel liefs van De Zoete Zusjes

Bezoek de website van de Kinderjury!

Hoera! We hebben gewonnen in 2021!

Ons boek De Zoete Zusjes zoeken een schat heeft in 2021 de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. We vinden het supergaaf dat jullie op ons hebben gestemd en dat jullie zo van het boek genieten, want daar doen we het voor! De Kinderjury is de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken en de enige prijs voor kinderboeken die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. De Zoete Zusjes zoeken een schat is ook bekroond met een Gouden Boek. Van het boek werden sinds het verschijnen in 2020 meer dan 75.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de gouden status binnen het genre kinderboeken.

De Zoete Zusjes gaan op vakantie

In 2022 was ons boek De Zoete Zusjes gaan op vakantie één van de drie genomineerde boeken voor de prijs van de Kinderjury in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.


zonnetje

Onze nieuwste boeken