Win een Zoete Zusjes feestje in de klas!

Wat een mijlpaal! Met ongelooflijke trots deel ik het nieuws dat er maar liefst 1 miljoen (!) Zoete Zusjes boeken zijn verkocht. Van Woensdagmiddag met De Zoete Zusjes tot aan De Zoete Zusjes gaan verhuizen.

Als voormalig leerkracht op de basisschool is het mijn passie om leesplezier bij kinderen te bevorderen. Met mijn boeken en nieuwe leeskoffer wil ik het enthousiasme voor lezen aanwakkeren, in de klas en daarbuiten. Ik hoop daarom ook dat jullie met veel plezier mijn boeken hebben voorgelezen en aangeraden.

Precies daarom heb ik een leuke actie bedacht! Je kunt namelijk kans maken op een Zoete Zusjes feestje in de klas! Ik kom langs met taart, een stapel boeken voor de schoolbibliotheek én lees voor in de klas.

Hoe doe je mee?

  1. Maak een feestelijke Zoete Zusjes foto of video
  2. Plaats dit op social media (tag @dezoetezusjes) of mail het resultaat naar promotie@kosmosuitgevers.nl

De meest feestelijke inzending wint! Op 11 maart maken we de winnaar bekend.

Ik ben erg benieuwd naar jullie feestelijke foto of video. Heel veel plezier en succes!

Liefs,

Hanneke de Zoete