Wij maakteneen memospel

1 november 2022

Het Zoete Zusjes-memospel ligt vanaf vandaag in de winkels!

Een spelletje memory verveelt nooit! Vooral niet als je het vrolijke Zoete Zusjes memospel mag spelen. Zoek de plaatjes van Saar en Janna bij elkaar, en winnen maar.

Hoe speel je het? Leg alle kaartjes netjes neer met de plaatjes naar beneden. Draai om de beurt twee kaartjes om. Twee dezelfde? Dan zijn ze voor jou en mag je nog een keer. Twee verschillende? Dan is de volgende aan de beurt. Wie heeft aan het eind de meeste paren verzameld?

Dit memoryspel met afbeeldingen van de Zoete Zusjes is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De vijftig stevige kaartjes (25 sets) zitten in een mooie bewaardoos en zijn bedacht door Hanneke de Zoete. Het ligt nu in de (online) winkels voor €15,-. Onze tip? Zet hem op je verlanglijstje voor Sinterklaas of vraag het memospel als cadeautje voor je verjaardag!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl