Vier kerst metDe Zoete Zusjes

11 november 2021

In het nieuwste deel van de kinderboekenserie over de Zoete Zusjes is het bijna Kerstmis!

Natuurlijk helpen de Zoete Zusjes mee met het versieren van de kerstboom, vieren ze kerst op school, gaan ze naar de kerstmarkt en spelen ze het kerstverhaal na. En dit jaar gaan ze kerst vieren op een wel heel bijzondere manier: ze mogen namelijk meedoen met de lichtjestocht en de levende kerststal in de wijk. Maar er komt een grote sneeuwstorm aan! Zal het Saar en Janna lukken om het kerstfeest te redden?

Met dit nieuwste deel uit de populaire kinderboekenserie van de Zoete Zusjes wordt het weer lekker lezen op de bank met een dekentje, een beker warme chocolademelk en een zelfgebakken kerstkransje!

‘De Zoete Zusjes vieren kerst’ is vanaf nu verkrijgbaar bij de (online) boekhandel voor € 13,99.

Over de auteur
Hanneke de Zoete schrijft met veel plezier de succesvolle boeken over haar twee dochters. Het boek De Zoete Zusjes zoeken een schat heeft de prijs van de Kinderjury voor het allerleukste boek in 2021 gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. Bekijk hier alle boeken over de Zoete Zusjes.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl