Smullen metde Zoete Zusjes

1 september 2021

Hét kinderkookboek dat je moet hebben!

Zet je keukengerei alvast klaar want het is smullen geblazen met de Zoete Zusjes Saar en Janna! In september verschijnt Het grote kook-en bakboek van de Zoete Zusjes. Hét kinderkookboek dat gegarandeerd zorgt voor blije gezichten in de keuken en aan tafel.

Alle recepten zijn stap voor stap gefotografeerd en écht zelf te maken door kinderen vanaf een jaar of zes. Er zijn 30 recepten voor heerlijke hapjes, drankjes, ontbijt, lunch, diner, toetjes – en natuurlijk de enige echt Zoete Zusjes verjaardagstaart. Zoete Zusjes Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd. Een gezond en superleuk kookboek waaruit je echt álles wel wilt koken, bakken en opeten!

Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes verschijnt op 15 september, maar is nu al te reserveren.
Let op: als je het boek nu bestelt krijg je een e-bookje cadeau met allemaal leuke Zoete Zusjes werkbladen. Deze zit bij de eerste oplage!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl
zonnetje

Onze nieuwste boeken