Sinterklaasafleveringenin onze podcast

16 november 2022

Ben jij ook zo dol op Sinterklaas? En vond je onze podcast leuk om te luisteren? Dan hebben wij een superleuke verrassing voor je. Wij hebben namelijk vijf Sinterklaasafleveringen gemaakt voor onze Zoete Zusjes vakantiepodcast!


De podcast is leuk om te luisteren voor de intocht, na school, voor het schoentje zetten of op pakjesavond. Luister mee naar verhalen, dilemma’s, moppen, weetjes over Sinterklaas en de pieten en doe mee met de grote Sinterklaasquiz!

De eerste twee afleveringen zijn al te beluisteren via alle gebruikelijke podcast-kanalen zoals Spotify, Google Podcast en Apple Podcasts. Elke zaterdag (t/m 3 december) komt er een nieuwe aflevering online! Ga jij luisteren? Laat ons weten wat je van de afleveringen vindt. We wensen je heel veel luisterplezier.

Ben jij al ingeschreven op onze nieuwsbrief? We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje en je maakt kans op 1 van de 3 cadeaubonnen van Bol.com t.w.v. €50!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl