De Zoete Zusjesvieren Sinterklaas

20 oktober 2020

De Zoete Zusjes zijn populairder dan ooit: naast het schrijven van eerdere succesvolle boeken hebben De Zoete Zusjes ook een druk bekeken YouTube-kanaal. En ze komen weer met een nieuw boek!

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn roetveegpieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond? Dit en nog meer spannende verhalen in het nieuwste boek van De Zoete Zusjes. Dit nieuwe sinterklaasboek is voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen, of vanaf 4 jaar om voorgelezen te worden.

Het boek verschijnt op 6 november, maar is nu al te reserveren bij de (online) boekhandel!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl