Klaar voor een feestje met De Zoete Zusjes?

26 oktober 2023

Het is feest, want ons nieuwe bakboek is vanaf vandaag overal verkrijgbaar! Dit is hét bakboek voor feestelijke gelegenheden! Fleurig, kleurig, superlekker en harstikke makkelijk.

In het Feest met de Zoete Zusjes bakboek vind je meer dan 30 heerlijke recepten voor de allerlekkerste traktaties, taarten, cupcakes en cocktails voor de beste party’s. Van regenboogcupcakes tot drollenkoekjes, een regenboogtaart en karamel bubble tea, dit boek heeft echt voor iedereen wat lekkers.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd. Het is gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es).

Een superleuk en feestelijk bakboek waaruit je echt álles wel wilt bakken en opeten!

Cadeautip!
‘Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten’ is het perfecte cadeau om te geven of te krijgen! Ter gelegenheid van een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Bestel het boek hier!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl