In de top 3 vande Kinderjury 2023

10 mei 2023

Stem nu op De Zoete Zusjes helpen de natuur

Hoera! Dankzij al jullie stemmen staan wij met ons boek De Zoete Zusjes helpen de natuur in de top 3 van de Kinderjury 2023. Dat vinden wij super gaaf. De Kinderjury is de lezersprijs van de Kinderboekenweek en is de enige prijs voor kinderboeken die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. Natuurlijk willen heel graag winnen in de categorie 6 t/m 9 jaar. Help jij ons mee door nog één keertje te stemmen? De teller staat op nul, dus wij kunnen alle stemmen hard gebruiken.

Volg deze 4 stappen:

  1. Ga naar www.kinderjury.nl om de top 3 te bekijken
  2. Klik op ons boek: De Zoete Zusjes helpen de natuur
  3. Vul je gegevens in en druk op STEM NU!
  4. Bevestig je stem via de bevestigingsmail. Je stem telt alleen mee als je hem bevestigt. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinde

Je kunt stemmen t/m woensdag 17 mei 2023. Uit de drie genomineerde boeken zal één boek worden gekozen als het beste kinderboek in de categorie 6 t/m 9 jaar. Op 17 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Heel erg bedankt voor je stem!
Veel liefs van De Zoete Zusjes


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl