Het nieuwe leesboek van De Zoete Zusjes

12 april 2023

De Zoete Zusjes lossen het op

Wij hebben leuk nieuws, want…. ons nieuwe leesboek De Zoete Zusjes lossen het op is vanaf nu overal verkrijgbaar! Waar gaat het over? Het is meivakantie en Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op zolder. Tijdens het spelen vinden ze daar tussen alle oude rommel, koffers, kerstspullen en speelgoed een gouden envelop met een grote sleutel erin. Er zit een brief van papa bij: omdat hij een paar dagen weg is voor werk, heeft hij een speurtocht uitgezet voor de Zoete Zusjes.

In De Zoete Zusjes lossen het op moeten Saar en Janna allerlei moeilijke puzzels en raadsels oplossen. Alleen zo komen ze erachter waar die mysterieuze sleutel toch op past. Kan jij ze daarbij helpen?

Bestel ons nieuwste boek hier!

Gratis puzzelblad bij alle Bruna en Read Shop winkels!
Haal nu een gratis puzzelblad op bij de Bruna of Read Shop bij jou in de buurt. Als je het ingevulde puzzelblad inlevert, krijg je een kleine Zoete Zusjes verrassing (op=op)!

We wensen iedereen heel veel leesplezier!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl