Het Grote Zoete Zusjes vakantieboek 3

20 juni 2023

De zomervakantie is in zicht en wij hebben goed nieuws. Ons nieuwe vakantieboek Het Grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 ligt in de winkels! Zoals je van ons gewend bent staat het boek weer vol nieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, moppen en een verhaal.

Maak je eigen slijm, test je kennis met de grote weetjesquiz, maak een brief in geheimschrift en nodig je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s uit voor een geweldige goochelshow. Met het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 hoef je je deze zomer niet te vervelen!

Bij dit boek hoort de superleuke De Zoete Zusjes vakantiepodcast. Luister mee naar onze gloednieuwe afleveringen vol dilemma’s, gekke weetjes, verhalen en DIY-tips. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis.

We wensen je alvast een hele fijne zomer.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl