Gratis plaktattoos bij ons nieuwe boek!

12 maart 2024

Het is tijd voor taart! Want ons nieuwe leesboek De Zoete Zusjes logeren bij Tante Taart verschijnt op 3 april. Alleen bij de eerste 20.000 exemplaren zit een velletje Zoete Zusjes plaktattoos, dus pre-order nu (OP=OP).

In De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart schieten Saar en Janna hun tante hulp. Die heeft namelijk een eigen taartenwinkel waar ze de allerlekkerste taarten en gebakjes verkoopt. En bijna elk jaar wint ze de eerste prijs bij het jaarlijkse taartenfestival.

Maar dan slaat het noodlot toe: tante Taart breekt haar been. Hoe moet dat nou met het logeerpartijtje, de winkel en de wedstrijd? Saar en Janna gaan samen met mama logeren in het superroze en zoete huis van tante Taart dat aan de winkel vast zit. Met de hulp van mama en het geheime taartrecept van tante Taart gaan ze de allermooiste regenboogtaart bakken voor de taartenwedstrijd. En ondertussen proberen ze ook nog de lekkerste cupcakes, tompoucen en gebakjes te verkopen in de winkel zodat die niet dicht hoeft. Lukt het de Zoete Zusjes om de winkel en de wedstrijd te redden?

Bestel het boek hier!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl