Aan tafel metDe Zoete Zusjes

18 oktober 2022

Zoals jullie allang weten, zijn wij gek op koken en bakken. Net zoals jullie, want wat hebben we veel leuke foto’s gehad van al jullie kook- en bakavonturen met ons eerste kookboek. Een nieuw kookboek moest er dus zeker komen. Met trots presenteren wij Aan tafel met De Zoete Zusjes. Ons nieuwe boek vol heerlijke recepten voor elke dag ligt nu in de winkels!

Aan tafel met de Zoete Zusjes heeft voor iedere dag een lekker en gezond recept. De meer dan 30 heerlijke recepten voor hoofdgerechten, ontbijt, toetjes en natuurlijk snacks, zijn allemaal gebaseerd op succesrecepten van jonge ouders. Van zelfgemaakte loempia’s tot een hippe vlaflip en van stevige noedelsoep tot gezonde mac ’n’ cheese: er is voor ieder wat wils. En als de kinderen willen helpen in de keuken: dat kan altijd, want zelfgemaakt smaakt alles nog lekkerder!

Dus trek je schort maar aan en duik de keuken in, want alles is super-de-puper-lekker! Wil je vast een voorproefje? Bekijk hieronder het inkijkexemplaar met twee recepten om vast mee aan de slag te gaan. Laten jullie ons weer je leukste foto’s aan tafel of in de keuken zien? Wij kunnen niet wachten!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl