Doe mee met De Zoete Zusjes Burendag

13 september 2023

Haal een gratis pakketje op bij Bruna of Read Shop

Doe jij op zaterdag 23 september 2023 mee met De Zoete Zusjes Burendag? Vier feest met je buren en leer de buurt (nog beter) kennen! Wij hebben een superleuk pakket gemaakt dat je vanaf 13 september gratis op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Bruna of Read Shop-winkel.  Vraag ernaar bij de kassa.

Het pakket is gevuld met een recept voor echte Zoete Zusjes-burenkoekjes, een kleurplaat die je ingekleurd voor het raam kunt ophangen, een burenbingo, een zakje om je zelfgebakken koekjes in te bewaren en alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan onze te gekke winactie!

Doe mee met de winactie en maak kans op een supertof Zoete Zusjes-pakket

  • Deel een foto of video van jouw burendag, koekjes of uitdeelmoment op social media
  • Tag @dezoetezusjes en @bruna_nederland of @readshopnl en gebruik #ZZburendag om kans te maken
  • Uiterlijk 29 september krijgen de 5 winnaars persoonlijk bericht van Kosmos Uitgevers

Hanneke, Saar en Janna vertellen je alles over de burendag in De Zoete Zusjes vakantiepodcast. Luister de nieuwe aflevering hier! Of kijk naar de laatste YouTube-video.

Doen jullie allemaal mee? We wensen iedereen een hele fijne burendag en gaan zoveel mogelijk foto’s en video’s reposten.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl