Ons (voor)leesboekis een bestseller

27 mei 2020

De Zoete Zusjes zoeken een schat van Hanneke de Zoete is in de week van verschijning op nummer 2 van De Besteller 60 binnengekomen. De eerste druk van het boek was al op de eerste dag van de uitlevering uitverkocht. Inmiddels is de derde druk in productie gegaan.

In De Zoete Zusjes zoeken een schat gaan Saar en Janna op avontuur om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt…  Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. 


Tijdens de succesvolle pre-order actie ontvingen duizenden kinderen het online knutselboekje cadeau samengesteld door de zoete zusjes. Speciaal voor alle kindjes die door het coronavirus veel thuis zijn! Deze actie is daarom verlengd met een maand en geldig tot en met 19 juni. Op Instagram wordt het boek massaal gedeeld door kleine fans!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl