onze vakantiepodcastis nu live

14 juni 2022

Hoera! We hebben nu ook een eigen podcast!

Wij hebben een eerste eigen podcast gemaakt: De Zoete Zusjes vakantiepodcast! Dit is de leukste podcast om onderweg naar vakantie te luisteren, bijvoorbeeld op de achterbank of in het vliegtuig. Maar ook om bij het zwembad, in het park of gewoon thuis op te zetten! De podcast is te beluisteren op Spotify, maar ook via alle andere podcast apps.

Luister in de podcast mee naar vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke de Zoete. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. De podcast hoort bij Het Grote Zoete Zusjes vakantieboek 2 dat vanaf nu ook in de winkel ligt. Heb je na de podcast zin in nog meer (vakantie)avonturen met Janna en Saar? Dan is dit hét doeboek boek voor jou!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl