Vanaf nu overal verkrijgbaar

17 augustus 2023

Ons nieuwe boek De Zoete Zusjes gaan verhuizen is vanaf nu overal verkrijgbaar! Het is ons achtste (voor)leesboek en we gaan op 23 september een grote Zoete Zusjes Burendag organiseren. Doen jullie allemaal mee?

In ons nieuwe avonturenboek gaan wij verhuizen! Superleuk, maar Saar en Janna vinden het ook een beetje spannend. Voelt het nieuwe huis straks wel als thuis? Hoe zullen de nieuwe buren zijn? Langzaam wordt het steeds iets leuker: in de tuin past een trampoline, en ze mogen zelf de kleur van hun nieuwe kamer kiezen. Na de verhuizing willen Saar en Janna graag hun nieuwe buren leren kennen. Hoog tijd voor een leuke burendag!

pre-order het boek via deze link!

De Zoete Zusjes Burendag 2023
Op zaterdag 23 september 2023 organiseren wij De Zoete Zusjes Burendag. Vier feest met je buren en leer de buurt (nog beter) kennen. Wij hebben een superleuk pakket gemaakt dat je vanaf 13 september gratis op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Bruna of Read Shop-winkel. Dit pakket is gevuld met een recept voor echte Zoete Zusjes-burenkoekjes, een kleurplaat die je ingekleurd voor het raam kunt ophangen, een burenbingo, een speciaal zakje om je zelfgebakken koekjes in te bewaren en alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan onze te gekke winactie! Blijf onze website en nieuwsbrief in de gaten houden voor het laatste nieuws.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl