De Zoete Zusjesgaan de natuur helpen

9 augustus 2022

Het nieuwe (voor)leesboek over Saar en Janna komt uit op 30 augustus

Hoera! Over precies drie weken ligt het nieuwe (voor)leesboek van de Zoete Zusjes in de (online) winkels. In De Zoete Zusjes helpen de natuur gaan Saar en Janna aan de slag om de speelplek bij hun in de buurt te redden van bouwplannen.

Want daar leven allemaal bloemen, vlinders en vogels, en Bram heeft er een geheime boomhut! Saar en Janna verzinnen een actieplan. En niet zomaar eentje, want ze gaan zelfs op bezoek bij… de burgemeester! Lukt het de Zoete Zusjes om de bouwplannen tegen te houden? Met het nieuwste deel van de Zoete Zusjes wordt het weer lekker (voor)lezen.

Wil je dit boek als eerste lezen? Natuurlijk is het boek al te reserveren bij je favoriete (online) boekhandel!

Opschoondag

De Zoete Zusjes helpen de natuur is het ideale boek voor de Kinderboekenweek 2022. Die heeft als thema Gi-ga-groen en vindt plaats van 5 t/m 16 oktober. Zelf de natuur een handje helpen? Op 15 oktober organiseren Kosmos Uitgevers, Bruna, OERRR en Nederland Schoon samen met de Zoete Zusjes voor het eerst De grote Zoete Zusjes opschoondag! Houd deze in de gaten voor alle details.

Bekijk hier alle boeken over de Zoete Zusjes.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl