Doe jij mee aan de groteZoete Zusjes opschoondag?

5 september 2022

Op zaterdag 15 oktober organiseren wij voor het eerst De grote Zoete Zusjes opschoondag! We gaan die dag aan de slag om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Doe jij mee? Dit kan in je eigen straat, wijk, rondom jouw school, sportclub, in het park of op een andere plek waar je vaak of graag komt. Je kan vanaf 5 oktober een gratis opschoonpakket ophalen bij de Bruna bij jou in de buurt.

Helaas ligt er door heel Nederland een hoop rommel en troep. Al dat zwerfafval is niet alleen lelijk, maar het is ook slecht voor het milieu, jezelf en dieren. Het duurt vaak héél lang voordat dit afval verdwijnt. Soms duurt het afbreken ervan jaren of vergaat het zelfs helemaal niet. De Zoete Zusjes gaan daarom aan de slag om zoveel mogelijk afval op te ruimen. Doe jij ook mee?

Vanaf 5 oktober kun je een gratis Zoete Zusjes opschoonpakket ophalen bij Bruna. Dit pakket bevat:

  • Een afvalzak om het afval in te verzamelen
  • Een naamsticker voor op je jas of hesje
  • Een afvalbingokaart om af te vinken wat je verzameld hebt
  • Een activiteitenkalender van OERRR, met leuke tips en inspiratie om op avontuur te gaan in de natuur

Doe ook mee aan onze gave winactie!

Deel een foto of filmpje van jouw deelname aan de opschoondag en maak kans op een supertof Zoete Zusjes-pakket! Laat zien hoeveel afval jij hebt verzameld of met wie jij op pad bent geweest. Je maakt dan kans op één van de 5 paketten met daarin een cadeaubon van Bruna, het nieuwe kookboek Aan tafel met de Zoete Zusjes en nog veel meer leuke verassingen.
Plaats je bericht openbaar op social media, tag @dezoetezusjes en @bruna_nederland en gebruik #ZZopschoondag om kans te maken.

De winnaars krijgen uiterlijk 20 oktober persoonlijk bericht van Kosmos Uitgevers.

We wensen je heel veel plezier en succes met De Grote Zoete Zusjes Opschoondag!

We organiseren De grote Zoete Zusjes opschoondag samen met onze partners: Kosmos Uitgevers, Bruna, OERRR en Nederland Schoon.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe boeken, de podcast en andere Zoete Zusjes nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We sturen je dan gelijk een gratis e-boekje als bedankje!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl
zonnetje

Onze nieuwste boeken