Het grote Zoete Zusjesvakantieboek 3

Doeboek boordevol puzzels, spelletjes, challenges, teken- en knutselideeën, testjes en moppen!

De vakantie is natuurlijk niet compleet zonder de Zoete Zusjes! Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 is een vrolijk geïllustreerd doeboek boordevol originele proefjes, experimenten, kleurplaten, natuurlijk een lekker leesverhaal en nog veel meer! Maak je eigen slijm, test je kennis met de grote weetjesquiz, maak een brief in geheimschrift en nodig je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s uit voor een geweldige goochelshow. Met Het grote Zoete Zusjes vakantieboek hoef je je deze zomer niet te vervelen!

Vanaf 13 juni is dit doeboek voor € 12,50 verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel. Reserveer alvast een exemplaar, dan heb je het als eerste in huis!

Bij dit boek hoort de superleuke Zoete Zusjes vakantiepodcast! Luister mee naar de vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. Zoek in Spotify naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast.

 • Prijs

  € 12.50
 • ISBN

  9789043928274
 • Bindwijze

  paperback
 • Pagina’s

  96
 • Verschenen

  2023