Het grote Zoete Zusjesvakantieboek 2

Vol met tekenen, puzzels, spelletjes, challenges, lekker lezen en knutselen

Dit vrolijke doeboek van de zusjes Saar en Janna staat boordevol gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, strips, moppen en een kort verhaal.

En wist je dat Saar en Janna grote dierenvrienden zijn? Daarom gaat dit hele vakantieboek over dieren. Van wilde dieren tot zachte knuffeldieren en van dieren die in het water leven tot hele enge dieren. Met het grote Zoete Zusjes vakantieboek hoef je je deze zomer niet te vervelen!

Bij dit boek hoort de superleuke Zoete Zusjes vakantiepodcast! Luister mee naar de vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. Zoek in Spotify of andere podcast apps naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast.

UPDATE: Het grote Zoete Zusjes vakantieboek is op verschillende plekken niet meer verkrijgbaar en zal ook niet meer worden bijgedrukt. Ben je op zoek naar een exemplaar? Kijk dan ook bij andere boekhandels, of bel ze om de voorraad te checken.

 • Prijs

  € 10,99
 • ISBN

  9789043923835
 • Bindwijze

  paperback
 • Pagina’s

  96
 • Verschenen

  2022

zonnetje

Onze nieuwste boeken